Поділитись:

Зловмиснику, який пограбував лучанку, дали три роки умовно (фото)

П'ятниця, 03 грудня 2021, 12:15

У Луцьку зловмиснику, який напав на жінку і пограбував її, суд призначив покарання – три роки позбавлення волі умовно.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, 8 жовтня 68-річна лучанка повідомила у поліцію, що близько 6:00 на бульварі Дружби народів зловмисник розпилив їй в обличчя невідому речовину, вирвав із рук сумку з грошима й телефоном та втік. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 4 тисячі гривень.

Поліцейські отримали детальний опис грабіжника від заявниці, опитали свідків та переглянули відео з камер відеоспостереження, завдяки чому особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

16 жовтня правопорушника розшукали у місті Коломия Івано-Франківської області. Він раніше судимий. За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершили, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

У середу, 1 грудня, Луцький міськрайонний суд Волинської області, визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначив йому покарання – три роки позбавлення волі умовно.

Нагадаємо, 22 листопада на Ратнівщині зловмисник проник до будинку 84-річної пенсіонерки. Чоловік розбив вікно у помешканні та, застосовуючи насильство, відібрав у жінки гроші. Потім він спробував її зґвалтувати, але жінка змогла відбитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів