Поділитись:

Зловмиснику, який пограбував лучанку, дали три роки умовно (фото)

П'ятниця, 03 грудня 2021, 12:15
Зловмиснику, який пограбував лучанку, дали три роки умовно (фото)

У Луцьку зловмиснику, який напав на жінку і пограбував її, суд призначив покарання – три роки позбавлення волі умовно.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, 8 жовтня 68-річна лучанка повідомила у поліцію, що близько 6:00 на бульварі Дружби народів зловмисник розпилив їй в обличчя невідому речовину, вирвав із рук сумку з грошима й телефоном та втік. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 4 тисячі гривень.

Поліцейські отримали детальний опис грабіжника від заявниці, опитали свідків та переглянули відео з камер відеоспостереження, завдяки чому особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

16 жовтня правопорушника розшукали у місті Коломия Івано-Франківської області. Він раніше судимий. За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершили, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

У середу, 1 грудня, Луцький міськрайонний суд Волинської області, визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначив йому покарання – три роки позбавлення волі умовно.

Зловмиснику, який пограбував лучанку, дали три роки умовно (фото)Зловмиснику, який пограбував лучанку, дали три роки умовно (фото)

Нагадаємо, 22 листопада на Ратнівщині зловмисник проник до будинку 84-річної пенсіонерки. Чоловік розбив вікно у помешканні та, застосовуючи насильство, відібрав у жінки гроші. Потім він спробував її зґвалтувати, але жінка змогла відбитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів