Поділитись:

Постріл у голову: патрульні прокоментували смерть колеги в Ковелі

Понеділок, 29 листопада 2021, 18:15
Постріл у голову: патрульні прокоментували смерть колеги в Ковелі

У патрульній поліції Волинської області прокоментували смерть колеги у Ковелі. Близько 12:00 у понеділок застрелився 28-річний сержант поліції Владислав Корнелюк

«Зранку на території відділу виявили нашого патрульного поліцейського зі смертельним вогнепальним пораненням в голову. За попередньою інформацією, 28-річний поліцейський вчинив самогубство. Усі причини та деталі цієї трагедії наразі встановлюють слідчі ДБР. Департаментом патрульної поліції проводиться службове розслідування. Патрульний ніс службу в наших лавах з 2018 року, характеризувався як відповідальний та чуйний поліцейський, жодних зауважень до виконання ним службових обов'язків не було», – кажуть у поліції.

У Державному бюро розслідувань нашим журналістам повідомили, що поліцейський перебував під час виконання службових обов'язків. Зараз ще триває огляд місця події фахівцями ДБР, на місці працюють криміналісти. 

За даними ЗМІ, загиблий був мешканцем міста Ковель. У правоохоронця залишилися дружина і неповнолітній син. 

Як розповів у коментарі журналістам сайту новин Луцька «Конкурент»  завідувач центральної оперативної диспетчерської Станіслав Ліннік, виклик надійшов о 12:06 з приводу можливої спроби суїциду. По приїзді бригада констатувала смерть, бо поранення було не сумісне з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів