Поділитись:

Як вибирати чоловічі куртки?*

Понеділок, 29 листопада 2021, 12:54

Це питання непокоїть кожного, кому необхідно оновити свій зимовий гардероб. Дуже добре, якщо ви заздалегідь знаєте, який фасон куртки вам підходить - це скоротить час пошуку. Але якщо черговий пошук куртки — випробування? Не турбуйтеся, сьогодні ми раз і назавжди вирішимо це питання: розповімо, як правильно вибрати зимовий пуховик, на що звертати увагу і які кольори зараз модні. А якщо ви все це знаєте, то можете сміливо вирушати на сайт інтернет-магазину Bolf, де на вас чекають широкий асортимент і приємні ціни!

Чому варто обрати пуховик?

Вибираючи зимову куртку, багато хлопців та чоловіків думають лише про одне — головне, щоб було тепло. І зовсім забувають, що комфорт не менш важливий, особливо якщо ми говоримо про людей з досить активним способом життя.

На щастя, виробники сучасних чоловічих пуховиків подбали про це. Сучасні моделі не тільки стали більш стильними і барвистими, але й зручнішими. Цьому сприяло освоєння нових технологій, які дозволили зробити зимові куртки менш об'ємними та теплішими одночасно.

Плюси чоловічого пуховика

Як ви вже могли здогадатися, головним плюсом пуховика є його зручність. Крім комфорту сучасні лінійки пропонують досить стильні моделі курток, серед яких ви можете вибрати як яскраві спортивні, так і стримані класичні.

Особливо добре всі принади та позитивні сторони пуховиків оцінять водії авто, яким доводиться досить часто сідати в крісло і звідти вилазити, не знімаючи куртки.

Як вибрати пуховик

Пуховик у класичному його розумінні є курткою, яка складається із зовнішнього водовідштовхувального шару, за яким слідує мембрана і власне утеплювальна прокладка.

Пуховик може бути наповнений як синтетикою, так і сумішшю пуху і пера. У якісних моделях використовується качиний пух. Чим вищий вміст пуху, тим дорожча модель.

Купуючи пуховик звертайте увагу на фурнітуру. Усі замки мають ходити плавно. Особливо зручними вважаються моделі з подвійним замком – це значно спрощує експлуатацію куртки.

Де купити чоловічий пуховик?

Новинки сезону 21/22 зібрані у каталозі популярного інтернет-магазину Bolf.ua. Там ви знайдете моделі на будь-який смак, а розумна система фільтрації товарів допоможе прискорити процес пошуку в кілька разів.

Щоб уникнути придбання неправильного розміру, на сайті закріплені розмірні сітки виробників, за якими можна легко вибрати необхідний розмір куртки.

Надрукувати
мітки:
коментарів