Поділитись:

Шини Yokohama в інтернет-магазині Tireshop*

Понеділок, 29 листопада 2021, 11:59
Шини Yokohama в інтернет-магазині Tireshop*

Бренд Yokohama — відомий виробник одних із найнадійніших зимових шин. Зараз у каталозі компанії великий асортимент найменувань, серед якого є моделі покришок на будь-який смак та для різних типів транспортних засобів. Але особливо великий вибір пропонується власникам легкових автомобілів, позашляховиків, невеликих вантажних машин та мікроавтобусів. Незважаючи на таке розмаїття, знайти необхідний варіант завжди можна на сайті tireshop.ua/shini/zimnie/yokohama.

Розглянемо переваги деяких моделей шин, які мають великий попит серед споживачів. Серед таких варіантів:

  • Yokohama IceGUARD iG60A;

  • Yokohama W.Drive V905;

  • Yokohama IceGuard Stud IG55.

Yokohama IceGUARD iG60A

Зимові шини Yokohama Ice Guard IG60A орієнтовані на власників легкових автомобілів середнього класу. Модель відрізняється покращеним зчепленням не тільки на обледенілому, але і на мокрому покритті.

Переваги зимової гуми Ice Guard IG60A:

  • покращує керування на снігу;

  • стійка до деформацій;

  • зигзагоподібні ламелі мінімізують ризик виникнення ефекту аквапланування;

  • масивні плечові блоки покращують курсову стійкість автомобіля;

  • асиметричний дизайн центральної частини протектора забезпечує високу керованість на сухому асфальті та в дощову погоду;

  • 3D-ламелі з пірамідальними стінками та подвійні канавки в плечових блоках покращують зчеплення на обледенілому покритті.

Завдяки цим властивостям шини підходять для використання як в умовах суворих зим, так за температур, близьких до нуля. 

Yokohama W.Drive V905

Зимові шини Yokohama W.Drive V905, як і попередня модель з індексом 902B, не має ​​шипів. Але це не заважає демонструвати надійне зчеплення на будь-яких зимових дорогах. Однак новинка відрізняється куди кращими технічними характеристиками, що зумовлено використанням в її конструкції новітніх технологічних розробок і матеріалів.

Гумова суміш, що використовується під час виготовлення протектора, помітно відрізняється від компаунда, що застосовувався в попередній моделі. Найбільш істотною зміною є збільшення частки силіки. Крім того, у складі з'явилися полімери нового покоління, які надали гумі підвищену міцність на розрив. Протектор шини став краще чіплятися за дорожню поверхню за дуже низьких температур. Крім того, підвищилася його стійкість до високотемпературного впливу, що позитивно позначилося на довговічності шини.

Також до переваг цієї моделі належать:

  • хороше зчеплення на льоду внаслідок великої кількості пірамідальних ламелей;

  • високопродуктивну дренажну систему з подовженими канавками, що дає змогу протектору ефективно боротися з акваплануванням та слешпленінгом;

  • тривалий термін служби завдяки стійкості до нерівномірного та абразивного зносу.

Yokohama IceGuard Stud IG55

 Зимові шиповані легкові шини Yokohama Ice Guard IG55 є однією з найуспішніших моделей відомого японського виробника. Вони створені з використанням новітньої гумової суміші. Із особливостей варто відзначити агресивний малюнок протектора з оригінальним дизайном плечових зон. Результатом численних технічних нововведень стала шина, що має дуже точну та прогнозовану керованість на будь-якому зимовому покритті, починаючи від сухого асфальту і закінчуючи льодом.

Надрукувати
мітки:
коментарів