Поділитись:

Луцьк предсталяє свій туристичний потенціал на міжнародному форумі

Середа, 19 жовтня 2016, 12:37

У Львові розпочав роботу Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

У його рамках проходить XVІІ міжнародна виставка-ярмарок "ТурЕКСПО" – визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних і міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення, відпочинку та оздоровлення, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда, начальник відділу промоції міста Богдан Каліш та начальник відділу розвитку туризму Катерина Теліпська беруть участь у заході та знайомлять усіх охочих з туристичними можливостями Луцька та Волинського краю.

Луцький стенд збирає багато відвідувачів: усі хочуть дізнатись якомога більше інформації про визначні місця, цікаві екскурсії, про готельну та ресторанну базу міста.

Виставка триватиме до 21 жовтня. Працівниками управління буде проведено презентацію Луцька як туристичної дестинації, а також представлено мобільний туристичний додаток міста. Відвідувачі виставки також зможуть переглянути промоційні відеоролики Луцька.

У ці ж дні в Львові розпочав свою роботу вже традиційний Форум експертів туристично-інформаційних центрів, що має на меті висвітлення важливих аспектів, необхідних для успішної діяльності міських туристичних офісів, ТІЦів та туристичного бізнесу. Його учасниками стали директор КП "Центр туристичної інформації та послуг" Луцька Катерина Теслюк та менеджер з туризму Оксана Штанько.

Надрукувати
мітки:
коментарів