Поділитись:

Регламентне та екстрене обслуговування автомобіля Volkswagen Passat

П'ятниця, 26 листопада 2021, 14:27
Регламентне та екстрене обслуговування автомобіля Volkswagen Passat

Продовжити термін експлуатації автомобіля вдасться лише в тому випадку, якщо своєчасно заїжджати на обслуговування, аналізувати потенційні поломки та пам'ятати, що техніка завжди потребує догляду. Екстрені обставини можуть виникати, і їх вирішення допускається за допомогою купівлі запчастини та відповідного ремонту.

Залишається лише підбирати правильні робочі рідини, фільтри та деталі. До покупки рекомендуються оригінальні запчастини vw passat, здатні на 100% відновити функціональність агрегату чи конкретного вузла. Крім того, попереджається поломка в майбутньому, що виключає проблеми на дорозі або під час далекої поїздки.

Особливості регламентного обслуговування

Роботи проводяться кожні 10-15 тисяч кілометрів пробігу або щорічно, залежно від того, що настало раніше. Дії з обслуговування поділяються на три категорії:

  1. Інтерактивний прийом. Проводиться візуальний огляд автомобіля з оцінкою лакофарбового покриття та можливих пошкоджень;
  2. Інспекційний сервіс. Перевіряється якість роботи двигуна, КПП, основних механізмів та освітлення, аналізуються водостоки за їх наявності, оцінюється наявність та ступінь корозії;
  3. Заміна витратних матеріалів. Фактична робота із заміни фільтрів та моторної оливи. При необхідності замінюється охолоджувальна та гальмівна рідина, а також доливається під рівень склоочисник.

Вартість обслуговування та ремонту безпосередньо залежить від модифікації та року випуску автомобіля.

Що найчастіше ремонтується?

Погана якість міських доріг призводить до частих поломок підвіски. Часті стуки – це ознака звернутися до сервісного центру для діагностики з подальшим ремонтом. Найчастіше необхідно замінювати важелі, стійки стабілізатора, підшипники тощо. Гальмівна система також потребує обслуговування із заміною гальмівних колодок, шлангів та дисків.

«JAPAN-CARS» – джерело запчастин

Інтернет-магазин «JAPAN-CARS» є ключовим помічником для тих, хто хоче обслуговувати своє авто, адже в каталозі є безліч запчастин під усі випадки ремонту. Підбір найзручніше робити за допомогою VIN-коду, що гарантує максимальну точність та відповідність модифікації.

Від якості запчастин залежить багато що, але також необхідно знайти фахівців, які зможуть гарантувати якісну роботу із заміни цих запчастин. Без високого рівня професіоналізму навіть найдорожчі комплектуючі не виконуватимуть свого завдання.

Надрукувати
мітки:
коментарів