Поділитись:

Захист кордонів та футбольний матч: що писали про Україну в іноземних ЗМІ

П'ятниця, 26 листопада 2021, 00:38
Захист кордонів та футбольний матч: що писали про Україну в іноземних ЗМІ

Увага до нашої країни не зменшується ні на мить. Іноземні джерела новин публікують безліч цікавих та бентежливих звісток. Цей тиждень не був виключенням. Під прицілом закордонних ЗМІ опинились новини про посилення охорони кордонів України, телефонна розмова між російським президентом та головою Європейської Ради Шарль Мішелем про неоднозначну ситуацію в Україні та Білорусі, а також футбольний матч між Україною та Шотландією.

Про це пише сайт волинських новин Конкурент.

Одна із провідних телерадіокомпаній світу CNN опублікувало статтю про посилення контролю над прикордонними зонами. Україна має план утримання Москви від повного контролю над водним простором, що з'єднує два найбільші порти, Бердянськ і Маріуполь. Новий міністр оборони України Олексій Резніков 13 листопада заявив про збільшення темпів будівництва нового морського порту в Бердянську, закінчення якого потребує трохи часу.

У Брюсселі 25 листопада відбулась телефонна розмова між Путіним та Шарль Мішелем про посилення російських військ на кордонах України, повідомляє американське видання Lokmat. У своєму Твіттері, Шарль цитував такі рядки : «Запобігання конфліктів та стабільність є надзвичайно важливими». Розмова також була про врегулювання військової ситуації, важливість вирішення імміграційної кризи відповідно до міжнародних норм.

Британська компанія BBC опублікувала нещодавнє міні-інтерв’ю щодо футболу. Футболістка Ліза Еванс прокоментувала свій майбутній матч з Україною додавши, що потрібно бути у дуже хорошій формі, щоб змагатись на рівних.

«Чесно кажучи, виграти буде дуже складно. Це дуже досвідчена команда. Вони постійно виходять у плей-офф. Я думаю, що це буде досить важко у фізичному плані».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів