Поділитись:

Масштабна колаборація: вперше три телеканали Волині проведуть спільний інформаційний марафон (відео)

Середа, 24 листопада 2021, 17:04

На Волині три телеканали влаштовують спільний інформаційний марафон «Життя в червоній зоні», під час якого глядачам розкриють різні аспекти сьогодення в умовах карантинних обмежень, а також покажуть досвід інших країн та міст.

Про це у фейсбуці написала директорка телеканалу «Конкурент TV» Олександра Куртєєва.

«Вперше на Волині телемарафон такого формату! Три телеканали, троє ведучих та три топ-теми про «Життя в червоній зоні» – анонсувала в дописі Олександра Куртєєва.

Провідні телеканали Волині – Конкурент TV, Суспільний мовник  Волині та 12 канал – об'єднаються для проведення марафону, який відбудеться 25 листопада. Троє ведучих телеканалів почергово у тематичних блоках спілкуватимуться із запрошеними експертами. Від «Конкурент TV» ефір проведе журналіст Владислав Корнелюк

Як розповіла Олександра Куртєєва, у блоці, який висвітлюватиме телеканал «Конкурент TV», обговорять найбільш актуальні питання: 

  • доступність вакцини; 
  • робота центрів і пунктів щеплень;
  • темпи вакцинації в області; 
  • черги на щеплення та отримання COVID-документів; 
  • відсторонення від роботи невакцинованих працівників; 
  • обов’язковість щеплення та протипоказання; 
  • міфи про вакцинацію; 
  • досвід інших країн та міст.

Директорка телеканалу «Конкурент TV» Олександра Куртєєва><span class=Директорка телеканалу «Конкурент TV» Олександра Куртєєва
 

«Телепроєкт покликаний розкрити глядачам всі аспекти життя в «червоній» зоні, а також показати досвід інших країн і міст. Зокрема, телеканал «Конкурент TV» висвітлюватиме третій блок ефіру: «Червона зона: Вакцинація». Запрошені гості: Людмила Тимощук, заступниця голови Волинської ОДА, Руслан Ільницький, міський голова міста Моршин», – розповіла Олександра Куртєєва.

Зі слів керівника «12 каналу» Юрія Ричука, такий захід приречений на увагу аудиторії з кількох причин.

«По-перше, чи не вперше волинські медіа об’єднуються, щоб сказати щось гучніше, щоб достукатися до кожного. По-друге, попри зрозумілість теми «червоної» зони, у людей є купа невирішених питань. І часто – через недостовірність чи неповноту інформації, яку вони отримують. Спробуємо виправити і це. І по-третє, одне з головних питань, яке ми ставимо, – це «а що далі?» А це, погодьтеся, хвилює усіх – і ковіддисидентів, і антивакцинаторів, і ревнителів доказової медицини, і решту наших громадян», – зазначив він.

Де дивитися трансляцію?

Переглянути ефір можна наживо в ефірах телеканалів: «Конкурент TV»«12 канал»UA: ВОЛИНЬ на сайтіфейсбук-сторінці та на ютуб-каналі Суспільного мовника, а також на платформах інтернет-видання ВолиньPOST завтра, 25 листопада, о 19:30 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів