Поділитись:

У Луцьку на рейсі № 47 не дорахувалися маршруток

Вівторок, 18 жовтня 2016, 16:10

У процесі розгляду петиції управління транспорту та зв'язку 11 жовтня перевірило роботу автобусів маршруту № 47 "Карбишева-с.Боголюби (філія обласної лікарні)".

У результаті перевірки з'ясували, що з 9 запланованих автобусів на лінії перебувало лише 6 транспортних засобів. З них у перевізника "Луцьке АТП 10701" відсутній 1 автобус, а у перевізника "АТП Луцьк" – 2 автобуси.

Нагадаємо: лучани через ресурс електронних петицій звернулися до міської влади з проханням збільшити кількість маршруток за рейсом № 47. Відповідна петиція зібрала 320 голосів.

Як виявилося, відсутні на лінії автобуси з вини перевізників резервом не заміщаються, а інтервал руху збільшується майже вдвічі.

"Перевізникам, які обслуговують цей маршрут, ПрАТ "Луцьке АТП 10701" та "АТП Луцьк" відповідно наголошено про неухильне виконання транспортної роботи відповідно до затверджених графіків. Виконавчим комітетом, своєю чергою, взято на контроль виконання договірних зобов'язань цими підприємствами та у випадку повторних порушень договори буде розірвано", – йдеться у відповіді міськради.

Надрукувати
мітки:
коментарів