Поділитись:

Мовчки відчинив вікно і стрибнув: все, що відомо про самогубство у лікарні під Луцьком (фото 18+, відео)

Понеділок, 22 листопада 2021, 15:30
Мовчки відчинив вікно і стрибнув: все, що відомо про самогубство у лікарні під Луцьком (фото 18+, відео)

Увага! Рекомендуємо вразливим не дивитися фото.

Вночі у неділю, 21 листопада у коронавірусному шпиталі в Боголюбах звів рахунки із життям 78-річний пацієнт. Чоловік вистрибнув із вікна четвертого поверху і отримав смертельні травми. 

Журналісти сайту луцьких новин «Конкурент» зібрали все, що наразі відомо про цей випадок. 

Лікарня, де все трапилосяЛікарня, де все трапилося
 

ЩО КАЖУТЬ МЕДИКИ

У коментарі місцевим ЗМІ очільник Волинської обласної лікарні, філією якої є лікарня в Боголюбах, Олександр Дудар розповів, що стан здоров'я пацієнта був значно кращим, і вже наступного дня (тобто, сьогодні, 22 листопада) його мали виписувати.

Чоловік лікувався три тижні. Він не потребував штучної вентиляції легень, однак його стан був важким, бо хворий мав ряд супутніх патологій, в тому числі хірургічні.  За попередніми даними, трагедія сталася після того, як чоловік порозмовляв телефоном із рідними. Однак, чи пов'язані ці факти – невідомо. 

Лікарня в Боголюбах, де трапилася трагедіяЛікарня в Боголюбах, де трапилася трагедія
 

Медичний директор з лікувальної роботи закладу Юрій Філіпчук розповів журналістам телеканалу «Конкурент TV», що пацієнт і його сусід по кімнаті вже саме збиралися спати. 

«Він не був у стані збудження, не казав нічого такого. Просто мовчки підійшов до вікна, вийшов на балкон і вистрибнув. Це сталося за лічені секунди. Сусід по палаті – молодий чоловік – каже, що навіть якби хотів, не встиг би зреагувати і щось зробити. Черговий лікар зразу вибіг на вулицю – там були травми, не сумісні з життям. Одразу було констатовано смерть», – зазначив він. 

Юрій ФіліпчукЮрій Філіпчук
 

Стосовно того, чи не було у чоловіка депресивних станів, медик стверджувати не береться. Каже тільки, що хвороба і перебування у лікарні зазвичай не додає людям оптимізму, і веселих пацієнтів у них нема.  Однак, збуджень і проявів негативу у пацієнта не було. 

ЩО РОЗПОВІЛИ У ПОЛІЦІЇ

Правоохоронці, які виїхали на місце події, з'ясували, що трагічний випадок трапився близько 21:00. Чоловік був зі Львівщини, однак проходив лікування у Луцьку. Під час поверхневого огляду слідів насилля не виявлено, тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. Усі обставини загибелі встановлюються, вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 115 з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Фото 18+Фото 18+
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
08 лютого 2024
29 січня 2024
24 січня 2024
15 січня 2024
04 січня 2024