Поділитись:

Луцькрада готова співфінансувати проекти розвитку підприємництва

Вівторок, 18 жовтня 2016, 13:01
 Луцькрада готова співфінансувати проекти розвитку підприємництва

Програма підтримки малого та середнього підприємництва допоможе оперативніше реагувати міськраді на проблеми бізнесу.

Робота в межах Програми є досить ефективною, про це свідчать основні показники розвитку економіки Луцька, які надало управління статистики. Про це розповів начальник відділу розвитку підприємництва та реклами Віталій Мазур 18 жовтня під час засідання робочої групи з розроблення проекту Програми підтримки малого та середнього підприємництва у Луцьку на 2017-2018 роки.

Він наголосив на тому, що відповідно до статистичних даних, кількість середніх підприємств не впала, а кількість малих підприємств, з розрахунку на 10 тисяч населення зросла, і нині їх є 116.

"Програма нам потрібна, бо ми повинні реагувати на проблеми бізнесу, чути їх і наближати діалог міської влади з бізнесом. Відповідно до фінансово-кредитної інвестиційної підтримки, ми готові взяти участь у співфінансуванні будь-яких проектів, бо два роки ми чекали і не було проектів саме в розвитку підприємництва", – сказав Віталій Мазур.

Начальник управління підприємництві та реклами Олександр Козлюк попросив присутніх представників бізнесу в робочому порядку зі всіма пропозиціями щодо проекту Програми звертатись до них в управління.

Надрукувати
мітки:
коментарів