Поділитись:

У Луцьку перевірили «ПортСіті» на дотримання карантину: що виявили

Неділя, 21 листопада 2021, 09:50

Робочі групи Волинської ОДА перевірили популярний луцький ТРЦ «ПортСіті» на дотримання карантинних вимог. 

Про це ідеться на сайті Волинської ОДА. 

Представники двох робочих груп перевірили наявність документів, які дозволяють суб’єктам господарювання працювати у «червоній» зоні. Зокрема, перевірили персонал та відвідувачів у ряді кафе, що розміщені у ТРЦ «ПортСіті», а саме: «Merci», «Coffe@coffe», «New York Street», «Best burger and pizza».

За словами перевіряючих, факту відсутності «зелених» COVID-сертифікатів або негативних тестів на коронавірусну хворобу у цих закладах громадського харчування не зафіксували. Дотримані й протиепідемічні вимоги.

До слова, у кафе «New York Street» представники робочої групи навідалися вдруге, позаяк під час минулого рейду адміністрації закладу надали певні рекомендації. Зокрема, наразі у кафе наявні одноразові меню та меню за QR-кодами, позаяк, у період карантину використання багаторазових меню не допускається з метою протидії поширення COVID-19.

Як зазначають працівники перевірених закладів громадського харчування, майже усі відвідувачі приходять із «зеленими» COVID-сертифікатами, а ті з небагатьох, хто не має відповідних документів, на прохання персоналу залишають заклад без особливих заперечень.

Відтак, на переконання представників робочих груп, запровадження обмежень «червоної» зони дисциплінувало громадян щодо необхідності дотримання протиепідемічних вимог та важливості отримання щеплення проти коронавірусної хвороби.

Також позитивний результат дають і повторні візити у заклади, де були надані певні рекомендації. Адже як показали повторні візити, до зауважень та рекомендацій моніторингових груп суб’єкти господарювання дослухалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів