Поділитись:

Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)

Неділя, 21 листопада 2021, 09:19
Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)

У суботу, 21 листопада у Луцьку нарешті запрацював динопарк. Пізнавальний атракціон розташований у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. 

Лучани діляться у мережі першими враженнями від нової розваги. 

Фейсбук-користувач Арсен Гребенюк відмітив, що це дитячий атракціон. 

«То як там динозаври в Луцьку? Для дітей згодиться. Динозаври рухаються, рикають, загалом вражають. Та якщо ви знаєте про динозаврів трохи більше за рівень дитячої енциклопедії, можна вимерти зі сміху.  І, здається, ця ж виставка з навіть тими самими динозаврами вже приїжджала до Луцька в тоді ще «Тік і Ток» (в нас був ТікТок до того, як це стало мейнстрімом), коли мені було років 5. Хіба що додалося кілька скульптур», – написав він.

Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото)Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото) 

Лаконічнішим був фейсбук-відгук користувачки Анастасії Омельчук. Вона відвідала динопарк разом із сім'єю. 

Запрацював динопарк: лучани діляться першими враженнями (фото) 

Нагадаємо, динопарк у Луцьку налічує близько двох десятків рептилій. Вони рухомі та видають звуки. На деяких із них можна навіть сісти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024