Поділитись:

Протягнув тіло до кінцевої зупинки: у Львові маршрутка збила монахинь (відео 18+)

Субота, 20 листопада 2021, 22:10

Вранці 20 жовтня у Львові водії маршрутки здійснив наїзд на двох пішоходів, одну з них транспортний засіб «протягнув» до кінцевої зупинки.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67 років, які рухалися пішохідним переходом.

Водій, не зупиняючись, поїхав із місця ДТП.

В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїжджу частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Невдовзі патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло другої жінки, на яку було скоєно наїзд, 48-річної львів’янки. Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характерні пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомили на сторінці парафії Успіння пресвятої Діви Марії в Facebook, жінки були монахинями.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів