Поділитись:

Будівництво школи та ремонт ліцею: у Волинській облраді погодили перерозподіл коштів (відео)

Субота, 20 листопада 2021, 18:46
Будівництво школи та ремонт ліцею: у Волинській облраді погодили перерозподіл коштів (відео)

Члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів і цінової політики схвалили узагальнені рекомендації щодо формування головного фінансового документа області на 2022 рік, а також погодили зміни до показників цьогорічного обласного бюджету.

Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Субвенції Шацької, Цуманської та Луцької тергромад спрямували для співфінансування централізованої закупівлі ноутбуків. Також передали 1 мільйон гривень у якості співфінансування на оплату робіт з будівництва школи у с. Башлики. Готовність об’єкта на сьогодні становить 99 %.  

Ще 1,5 млн грн, які призначалися для капітального ремонту даху гуртожитку Заболоттівської спеціальної школи, перенаправлять на завершення ремонту покрівлі побутового корпусу Оваднівського професійного ліцею. Усе тому, що загальна вартість робіт у Заболоттівській школі зросла до понад 2,5 млн грн, тому таку суму передбачать наступного року.

Також замість капітального ремонту спортивного майданчика у Володимир-Волинському педагогічному коледжі для цього закладу придбають два комп’ютерних класи та мультимедійне обладнання загальною вартістю понад 700 тис. грн.

Нагадаємо, у Луцьку триває реконструкція спортивного комплексу ЛНТУ. Станом на 17 листопада у спорткомплексі перекрили будівлю, встановили вікна, оздобили та утеплили ззовні, а в приміщенні, де розміщений басейн, – стіни обклали плиткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів