Поділитись:

За підробку алкоголю на Волині розпочали 7 кримінальних проваджень

Понеділок, 17 жовтня 2016, 16:04
За підробку алкоголю на Волині розпочали 7 кримінальних проваджень

З початку 2016 року на Волині за фактами незаконного обігу підакцизних товарів відкрито 7 кримінальних проваджень за статтею 204 КК України.

За цей час співробітники податкової міліції Волині викрили і припинили діяльність семи підпільних цехів, в п'яти з них виготовляли фальсифіковані горілчані вироби, споживання яких містило загрозу для здоров'я громадян, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

У результаті вжитого комплексу заходів в напрямку протидії правопорушенням на ринку підакцизної продукції співробітники податкової міліції Волині вилучили з незаконного обігу товарів на 8,4 мільйона гривень. Зокрема, співробітники оперативного та слідчого управлінь ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу 724 дал спирту, 1 457,6 дал горілчаного фальсифікату та більше 353 тисяч пачок тютюнових виробів.

Окрім того, правоохоронці не допустили в обіг 28 675 літрів фальсифікованого дизельного пального.

Як повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області, за переданими до суду матеріалами досудового розслідування щодо виявлених фактів порушень на ринку підакцизної продукції за рішенням суду конфісковано з подальшим знищенням товарів на 2,5 мільйона гривень, арештовано продукції вартістю 2,2 мільйона гривень.

Водночас матеріали у п'яти кримінальних провадженнях вже спрямовано до суду з обвинувальним актом.

Надрукувати
мітки:
коментарів