Поділитись:

Люстрований і поновлений волинський митник відсудив понад 700 тисяч і гайнув до Лас-Вегаса (відео)

Середа, 17 листопада 2021, 11:28
Люстрований і поновлений волинський митник відсудив понад 700 тисяч і гайнув до Лас-Вегаса (відео)

Волинський митник Сергій Ярмольський після люстрації поновився на посаді та відсудив чималу компенсацію – понад 700 тисяч гривень. Але продовжує судитися, вважаючи, що цього мало. Тож у Волинському окружному адміністративному суді він вимагає ще мільйон компенсації за вимушений прогул. А поки тривали судові засідання, поновлений на посаді чиновник подався на відпочинок до так званої світової столиці азартних ігор Лас-Вегаса у США

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Люстрований і звільнений митник Сергій Ярмольський у суді домігся поновлення на посаді та виплати понад 700 тисяч гривень за вимушений прогул. Але така сума його не влаштувала – він захотів ще мільйон гривень, адже за час, поки не працював, має втрачену вигоду, бо ж оклад і надбавки з часу його звільнення збільшилися.

У часи люстрації Сергія Ярмольського називали людиною Віктора Медведчука. Мовляв, на митних посадах опинявся неспроста. Журналісти говорили й про кримінальні справи, в яких начебто фігурував митник.

До свого звільнення Сергій Ярмольський керував на різних митницях: мав керівну посаду на Волинській митниці, керував Чернігівською, згодом очолив Ужгородську. У ЗМІ писали, що депутати Закарпатської облради просили СБУ перевірити митну діяльність Ярмольського. Далі він перейшов на Львівську митницю. Преса писала, що Ярмольського у Львові звинувачували у вимаганні і шантажах. Підпорядковувалася йому свого часу і Рівненська митниця, а також і Луганська.

З кожною новою посадою статки сім'ї митника суттєво примножувалися. І це попри відносно скромні зарплати. 

Поки адвокати Ярмольського намагаються в суді стягнути в держави додатковий мільйон, сам митник поїхав на відпочинок у США – в Лас-Вегас, про що свідчать опубліковані в мережі світлини та відео.

На судовому засіданні адвокати Ярмольського заявили судді відвід: мовляв, він уже розглядав аналогічну справу і завершилася вона для позивача невтішно.

Проте суддя відвід не задовольнив. Більше того, Сергій Ярмольський свою справу на мільйон програв. Але його представник каже, що на цьому судовий спір не завершився – будуть звертатися у Європейський суд з прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 вересня 2023
19 липня 2023
28 квітня 2023
24 березня 2023
19 грудня 2022
08 червня 2022
03 травня 2022
04 лютого 2022
29 січня 2022
11:37
09 грудня 2021