Поділитись:

Універсальний презент: чому варто дарувати ювелірні вироби*

Вівторок, 16 листопада 2021, 13:39
Універсальний презент: чому варто дарувати ювелірні вироби*

Вибрати подарунок для близької людини – це нелегке завдання. Презент має бути універсальним, практичним та гарним. Його вартість не повинна знецінюватись навіть через багато років. Ювелірні прикраси – це чудовий подарунок, який сподобається кожному. Розгляньмо декілька причин, які це підтверджують.

Презентабельний вигляд

Для будь-якої дівчини чи жінки ювелірна прикраса – це найкращий подарунок, який підкреслює глибоку повагу та демонструє бажання розкрити свої почуття. Коштовності підходять зрілим людям, молоді, навіть дітям. Якщо чоловік планує освідчитись дівчині в коханні, ліпшого рішення не знайти. Каблучка для заручин – це чудова можливість показати наміри свого серця дорогій людині. Цінна річ буде постійно нагадувати про цей крок та зближувати молодят.

Вибираючи ювелірну прикрасу для презенту на https://kuz.ua/ua/, ви ніколи не помилитесь, чого не можна впевнено сказати про інші речі. Будь-які вироби з дорогоцінних металів – це ознака гарного смаку. Вони ніколи не вийдуть з моди та прослужать довгий термін. Ви навіть зможете передати їх у спадок своїм дітям.

Універсальний презент: чому варто дарувати ювелірні вироби*

Прикраса підкреслює характер чи настрій

За допомогою дорогих виробів можна створити чудовий образ, який свідчить про вишуканий смак. Прикраси є втіленням жіночності та елегантної краси. Вони підкреслюють індивідуальність власника, створюють цілісний образ. Річ підбирають, враховуючи вік, стиль та поведінку особи.

Під час пошуку подарунку керуйтесь такими критеріями:

  • Не змішуйте декілька металів в одному образі. Вибирайте матеріали одного цінового рівня. Так ви створите гармонійний вигляд. Можна поєднувати прозорі та непрозорі коштовні камені одного забарвлення.

  • Звертайте увагу на улюблений колір майбутньої власниці. Якщо в її гардеробі переважають яскраві наряди, вибирайте вироби з прозорими каменями. Для урочистих зустрічей підходять довгі сережки та масивні намиста. До барвистого одягу пасують непомітні прості коштовності: підвіска, браслет, вузька каблучка.

  • Враховуйте колір очей і волосся. Для засмаглої шкіри краще підібрати вироби з білого золота й срібла. На фоні світлої шкіри гарно виглядають холодні відтінки та барвисті камені. Рудоволосим слід дарувати фіолетові чи зелені коштовності. Блондинкам личать камені ніжних відтінків, брюнеткам – вставки теплих тонів.

Керуючись естетичними нормами, можна створити неперевершений вигляд.

Універсальний презент: чому варто дарувати ювелірні вироби*

Коштовності поєднуються з різними образами

Майбутній власник може дотримуватись будь-якого стилю. Прикраси з дорогоцінних матеріалів завжди будуть доречними. Дотримуючись практичних порад, можна підкреслити стиль власника:

  • Класичний одяг чудово поєднується з прикрасами із золота. Колір виробу повинен бути стриманим, щоб не привертати до себе зайвої уваги.

  • Грайливий романтичний стиль можна підкреслити золотими чи срібними підвісними сережками.

  • Для неформального образу підходять авангардні прикраси.

Вибираючи коштовності, слід враховувати вік. Якщо це молода особа, яскраві вироби з різноколірними каменями – це чудове рішення. Діловій жінці ліпше подарувати невеликі вироби з перлами та коштовними вставками. Зрілим дамам пасуть масивні каблучки, сережки та кулони. Також враховуйте форму обличчя та зачіску. Стрункій дівчині з довгою шиєю підійдуть пусети. Обличчю круглої форми більше пасують довгі сережки.

Даруйте прикраси дорогим людям! Чудові вироби пропонує Київський Ювелірний Завод. В асортименті інтернет-магазину ви знайдете дизайнерські прикраси на будь-який смак.

Надрукувати
мітки:
коментарів