Поділитись:

Волинянка попалася на кордоні з підробним свідоцтвом про вакцинацію

Понеділок, 15 листопада 2021, 15:45
Волинянка попалася на кордоні з підробним свідоцтвом про вакцинацію

В «Устилузі» зловили волинянку з підробним свідоцтвом про вакцинацію, за допомогою якого вона намагалася уникнути самоізоляції. Щодо жінки відкрили провадження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Вчора, 14 листопада, в пункті пропуску «Устилуг» волинянка надала прикордонникам підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію на своє ім’я, аби уникнути самоізоляції, оскільки сама не проходила процедуру щеплення від коронавірусу.

На місце прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції та належним чином зафіксувала обставини кримінального проступку.

Санкція ч. 4 ст. 358 ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Наголошується, що слідчими та дізнавачами області упродовж 2021 року розслідувалося 74 кримінальні провадження про 254 кримінальні правопорушення, пов’язані з підробкою результатів ПЛР-тестів, довідок про щеплення від COVID-19, міжнародних свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів.

Наразі щодо 56 осіб скеровано до суду 56 кримінальних проваджень на 227 епізодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів