Поділитись:

У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)

П'ятниця, 12 листопада 2021, 22:30
У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)

У Києві відкрили наймасштабніший в Україні та один із найбільших у Європі торгово-розважальний центр – «Respublika Park».

Про це пише Укрінформ, посилаючись на Київську міську державну адміністрацію.

Загальні інвестиції в проєкт склали понад 300 мільйонів доларів.

Тут створили справжній парк під дахом – висадили більш як дві тисячі дерев. Впровадили й системи сортування сміття, утилізації елементів живлення.

Будівля зведена з використанням LED – технологій. Доступна для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення. Новий великий центр – це працевлаштування для понад 5 тисяч киян. Це також – податки у міський бюджет.

Участь у відкритті Respublika Park взяв Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні Ґернот Пфандлер. Оскільки частина інвестицій у проекті – австрійські. Як зазначив Ґернот Пфандлер, інвестор з Австрії запросив на відкриття центру представників 40 австрійських компаній, щоб познайомити їх з Україною і з можливостями інвестицій у Київ.

Площа ТРЦ «Respublika Park» складає 300 тисяч квадратних метрів. На території центру розташовані – технологічний парк розваг Neopolis, перший в Україні зелений парк під дахом, атракціон «Аеродинамічна труба». Концепцією і реалізацією цих проектів займалися провідні міжнародні компанії.

У ТРЦ працюватимуть понад півтисячі магазинів відомих українських і міжнародних брендів, майже півсотні ресторанів, найбільший в Україні кінотеатр на 14 кінозалів, спортивний клуб із 25-метровим басейном і паркінг на 3500 машиномісць.

У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото)У Києві відкрили найбільший ТРЦ в Україні (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів