Поділитись:

У 55-річного лучанина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї (фото)

П'ятниця, 12 листопада 2021, 15:07
У 55-річного лучанина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї (фото)

У 55-річного лучанина, якого підозрювали у незаконному зберіганні зброї, знайшли вдома цілий арсенал: гвинтівки, пістолети-кулемети і навіть гранату часів Другої світової війни.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 12 листопада, оперативники ГУНП спільно зі слідчими Луцького райуправління провели санкціоновані обшуки у помешканні та в автівці 55-річного лучанина, якого підозрюють у незаконному зберіганні зброї.

В ході обшуку у лучанина виявили та вилучили пістолети-кулемети MP-40 і ППШ та дві гвинтівки Мосіна без відповідних документів, п’ять штиків, руків’я з приладом та комплектуючі до зброї. Усе це скерували на необхідні експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Також на фото можна роздивитися пістолет ТТ і німецьку гранату часів Другої світової війни або їхні МГМ. 

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. За незаконну діяльність зловмисникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

У 55-річного лучанина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї (фото)У 55-річного лучанина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї (фото)У 55-річного лучанина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї (фото)

Нагадаємо, волинські правоохоронці затримали зловмисника, який займався переробленням і продажем вогнепальної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів