Поділитись:

«Батько, син та дім Гуччі»: Леді Гага зняла свій перший TikTok (фото)

Четвер, 11 листопада 2021, 23:30
«Батько, син та дім Гуччі»: Леді Гага зняла свій перший TikTok (фото)

Американська поп-зірка Леді Гага створила офіційний обліковий запис у TikTok, на який менше ніж за добу підписалося 3,8 млн осіб.

Свій перший відеоролик співачка присвятила фільму «Будинок Гуччі», прем'єра якого відбулася 9 листопада у Лондоні. Спочатку співачка перехрестилася зі словами: «Батько, син та дім Гуччі», а потім перевтілюється для червоної доріжки, з'являючись в ефектному фіолетовому вбранні від Gucci.

Ролик вже набрав 4,4 млн переглядів та майже 1 млн вподобань.

У картині «Дім Гуччі» Леді Гага перевтілюється в Патрицію Реджані, місіс Гуччі, яку судили та визнали винною в змові з метою вбивства чоловіка. Відома як «Чорна вдова», колишня дружина Гуччі провела 18 років у в'язниці та вийшла на волю у 2016 році.

Фільм став екранізацією книги Сари Гей Форден «Дім Гуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності». У центрі розповіді – історія вбивства голови модного будинку Мауріціо Гуччі 1995 року.

Прем'єру фільму в Україні заплановано на 25 листопада.

«Батько, син та дім Гуччі»: Леді Гага зняла свій перший TikTok (фото)«Батько, син та дім Гуччі»: Леді Гага зняла свій перший TikTok (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів