Поділитись:

Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)

Четвер, 11 листопада 2021, 18:13
Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)

Служба безпеки України передала велику партію озброєння Міністерству оборони – йдеться про арсенал загальною вартістю близько 1 млрд грн, який контррозвідка СБУ вилучила під час різноманітних спецоперацій.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Передане озброєння було визнано речовими доказами у провадженнях Служби та перебувало під арештом.

«Зважаючи на обстановку в державі, слідчі спецслужби підготували відповідне клопотання: Міністерство оборони погодилося прийняти це військове майно на баланс, а суд та уряд санкціонували передачу. Це перший подібний випадок в історії України», – йдеться в повідомленні СБУ.

Таким чином, Міноборони отримало 500 тонн озброєння, серед якого гранатомети, боєприпаси (міни та постріли до гранатометів), вибухові речовини, 36 ракет та супутнє обладнання до них, двигуни та компоненти до авіатехніки, комплектуючі до бронетанкової техніки, зенітно-ракетних комплексів та систем залпового вогню, а також фосфорні та соляні кислоти.

Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото)Вперше в історії: СБУ передала Міноборони зброї на 1 мільярд гривень (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів