Поділитись:

У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)

Четвер, 11 листопада 2021, 16:52
У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)

У Луцьку знову перефарбували славнозвісного слоника. 

Ідеться про скульптуру слона у колишньому ботанічному саду за Палацом учнівської молоді, що на вулиці Шопена. 

Слоник цього разу став яскраво-рожевим. Його пофарбували не дуже стійкою фарбою, яка залишається на руках, якщо до скульптури  доторкнутися. Хто пофарбував слоника, невідомо. Часті відвідувачі ботанічного саду кажуть, що це зробили близько тижня тому. 

У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото)У Луцьку перефарбували відомого слоника: яким він став (фото) 

Довідково: 
Луцький слоник стоїть над Сапалаївкою біля дитячої залізниці з радянських часів. Раніше це був монумент Слону і Мосьці. Потім Моську знесли. Одного разу слоника пофарбувала група молоді. Відтоді й виникла традиція фарбувати скульптуру. За останні роки слоник зеленим, синім, червоним, помаранчевим, рожевим, золотистим, чорно-білим, жовтим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів