Поділитись:

Волинську обласну дитячу лікарню реконструюють майже за мільярд гривень

Четвер, 11 листопада 2021, 11:33
Волинську обласну дитячу лікарню реконструюють майже за мільярд гривень

Дитяча лікарня обласного медоб’єднання захисту материнства і дитинства вже давно потребує ремонту та реконструкції: через старі вікна заклад втрачає багато тепла, ліфти – на ремонті, а дитячого інфекційного відділення взагалі немає.

Про це інформують Волинські новини, посилаючись на слова очільниці обласного медичного об’єднання материнства і дитинства, депутатки облради Ірина Горавська, проєктно-кошторисна документація (ПКД) на повну реконструкцію дитячої лікарні уже на завершальній стадії. Виготовлення ПКД зайняло практично рік.

«Основні креслення реконструкції закладу є, на це цього року передбачили чотири мільйони гривень. Ще 5,6 мільйона на наступний рік треба на оплату другої частини», – зазначила вона.

Розпочинати роботи планують з добудови операційного корпусу з реанімацією із січня, каже Ірина Горавська. Загальний бюджет робіт – понад 800 мільйонів гривень.

Заплановано також добудова нового корпусу, обладнання смарт квартири для персоналу та родичів, паркінг, вертолітний майданчик. Загалом в проєкті передбачено 5 черг, кінцевий термін усіх робіт плану – до кінця 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів