Поділитись:

В Україні відкриють офлайн-пункти підтримки «Дії», – Мінцифри

Вівторок, 09 листопада 2021, 23:30
В Україні відкриють офлайн-пункти підтримки «Дії», – Мінцифри

До кінця цього тижня у 20 областях України відкриють понад 100 офлайн-пунктів підтримки додатку «Дія», де українці зможуть отримати допомогу із генеруванням COVID-сертифікатів. Служба підтримки працюватиме в наймасовіших пунктах вакцинації.

Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації України на офіційному сайті.

В офлайн-пунктах підтримки дії можна буде дізнатися інформацію про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання, подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку "Дія" та отримати допомогу, якщо із генеруванням сертифіката виникла помилка.

«Ми запустили п’ять пунктів у Києві в пунктах вакцинації минулого тижня. Серед яких залізничний вокзал і аеропорт. Ми побачили, що дуже багато людей підходять та питають, як скористуватися не тільки сертифікатами, а ще й тією чи іншою послугою. Ми розуміємо зараз, що потрібно допомагати людям по всій країні», – заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, до пунктів допомоги щодня звертаються близько 500 людей. Федоров додає, що більшість помилок із генеруванням сертифіката виникає через те, що лікарі через навантаження некоректно вносять дані, і центри підтримки покликані розв'язувати цю проблему. З відкриттям офлайн-пунктів у регіонах допомагає місцева влада та волонтери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів