Поділитись:

На Волині рибалка «здав» браконьєрів із сітками (фото)

Вівторок, 09 листопада 2021, 16:37
На Волині рибалка «здав» браконьєрів із сітками (фото)

На Волині рибалка-любитель повідомив рибпатрулю про браконьєрів, які знаходилися на водоймі із сітками.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля. 

Вчора, 8 листопада, рибпатруль отримав повідомлення від рибалки-любителя про те, що на території ботанічної пам’ятки природи «Журавичівська» громадяни знаходяться на водоймі із сітками.

На зазначеному місці інспектори виявили двох громадян, які рибалили використовуючи п’ять сіток. Порушники встигли впіймати 17 окунів та 2 щуки. Шкоду, заподіяну порушниками, оцінили в 3601 грн.

На Волині рибалка «здав» браконьєрів із сітками (фото) 

На Волині рибалка «здав» браконьєрів із сітками (фото) 

На осіб оформили адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності та відшкодування завданих збитків. Знаряддя лову вилучили.

Волинянам нагадують, що реєстрація звернень громадян на «гарячу лінію» має встановлену законодавством процедуру. Зокрема, у зверненні має бути обов'язково зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина-заявника, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції тощо. Якщо ви не хочете надати таку інформацію – відомство не має змоги зафіксувати звернення. Крім того, надання завідомо неправдивої інформації карається законом. Так, упродовж 2021 року 62 дзвінки на «гарячу лінію» виявилися хибними.

Довідково:
Компенсація за один незаконно виловлений екземпляр окуня становить 141 грн, щуки – 602 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів