Поділитись:

Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)

Вівторок, 09 листопада 2021, 14:05
Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)

Луцькі зоозахисники пікетували Головне управління Національної поліції у Волинській області. Вимагали справедливого розслідування справ знущання над тваринами. 

Пікет відбувся навпроти будівлі управління у вівторок, 9 листопада. 

Зібралося більше десятка осіб, які, однак, тримали дистанцію. Люди тримали в руках плакати із зоозахисними гаслами: «Тварини – не тренажери для вбивства», «Непокаране зло шириться», «Вбивця тварини не може бути директором школи» та інші. 

Організатором пікету є ГО «Волинське об'єднання зоозахисту». Очільник організації Вадим Нечаєв пояснив, що цією акцією вони хочуть привернути увагу громадськості до закриття справ про жорстоке поводження з тваринами. Крім того, зоозахисники вимагають в поліції об'єктивно та неупереджено розслідувати кримінальні справи, пов'язані із вбивством собаки у селі Полонка та закатованим кошеням у одному з луцьких дворів. 

«Всі пам'ятають випадок, який нещодавно сколихнув зоозахисну спільноту – вбивство собаки директором луцької школи. З його слів, це була самооборона. Але коли ми під'їхали на місце, подивилися двір, розпитали сусідів, то ми зрозуміли, що це більше схоже на холоднокровне вбивство. Собака був застрелений не на господарському дворі, як розповідав директор школи, а за 30-40 метрів від межі, яка розділяє город та господарський двір. Так, тварина залізла на чужий город, але щодо нападу на директора, на собаку директора чи на жінку директора, виникають великі сумніви», – зауважив Вадим Нечаєв. 

Він наголосив ще на багатьох пунктах цієї справи, які непокоять зоозахисників. Зокрема, чому правоохоронці не опитали власників застреленої тварини, чому не опитали сусідів. Підозрілими їм видалися і багато інших фактів. Про все це ішлося у заяві від імені громадської організації до волинських правоохоронців. Вони вимагали повторно вивчити кримінальні справи, про які йде мова, і притягнути винних до відповідальності, а також налагодити роботу поліції та зоозахисників для профілактики майбутніх випадків жорстокого поводження з тваринами. Поліцейські зареєстрували та розглядають їх звернення. 

Більше про те, як відбувався пікет, дивіться на наших фото. 

Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото)Луцькі зоозахисники пікетували управління поліції: що вимагали (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів