Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 листопада

Понеділок, 08 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 8 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 8 листопада.

Про таран «Порт City»

ДТП сталася у неділю, 7 листопада, близько 19:00 на вулиці Сухомлинського у Луцьку: легковик Audi A4 в'їхав у ТРЦ «Порт City» й розтрощив скляні двері та вікно.

На місці аварії правоохоронці встановили, що 31-річна жінка, яка перебувала за кермом «ауді», виїхавши з підземного паркінгу, не впоралась з керуванням та скоїла ДТП.

У жінки не було посвідчення водія на право керування транспортним засобом, а на автомобіль був відсутній страховий поліс. Окрім цього, інспектори виявили, що державні номерні знаки транспортного засобу не належать цьому автомобілю.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався. На порушницю склали три адмінматеріали.

Розбиті двері торгово-розважального центру тимчасово зашили фанерою.

Про смертельну ДТП

Повідомили моторошні деталі дорожньо-транспортної пригоди із трьома загиблими, яка трапилася вчора ввечері, У неділю, 7 листопада між селами Романів та Верхівка Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода з трьома загиблими.

Очевидець розповів, що побачив Volkswagen Golf, який врізався в дерево. Чоловік зазирнув у салон. Водій та пасажир біля нього були без будь-яких ознак життя. На задньому сидінні стогнав інший пасажир.

Очевидці аварії викликали екстрену медичну допомогу, проте до приїзду «швидкої» пасажир, який подавав слабкі ознаки життя, помер.

«Поки очікували на швидку, пасажир на задньому сидінні стогнав. А потім у нього з рота пішла кров. Приїхала швидка, і лікарі констатували смерть. Все сталося за лічені хвилини», – каже свідок.

З його слів, від удару водій автомобіля застряг головою у лобовому склі.

Про роботу ринків у «червоній» зоні

У зв'язку із тим, що Луцьк потрапив до «червоної» зони епіднебезпеки, міські ринки працюватимуть із додатковими обмеженнями. Про це у фейсбуці написала депутатка від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Алла Надточій.

Як повідомила депутатка, продовольчі ринки працюватимуть як і працювали (з дотриманням карантинних вимог). Натомість речові ринки (непродуктові) мають додаткові обмеження, зокрема:

  • підприємці та продавці повинні бути 100 % вакциновані або мати ПЛР-тест, який дійсний 72 години;
  • споживачі повинні бути вакциновані або з дійсним ковідним ПЛР-тестом.

Алла НадточійАлла Надточій

«Від сьогодні всі підприємці сфери надання послуг мають пам'ятати, що вони несуть відповідальність не лише за власних працівників, а й за клієнтів, які їхніми послугами користуються. Наслідком порушення правил «червоної» зони відвідувачами може стати накладення штрафу на керівника такого закладу», – наголосила Алла Надточій.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів