Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 07 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про винуватицю смертельної ДТП

У середу, 3 листопада, водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного чоловіка з села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Як з'ясували журналісти, за кермом «ауді» перебувала донька відомого луцького бізнесмена В’ячеслава АлфьороваКатерина Алфьорова

Катерина Алфьорова, згідно з наявними у мережі реєстрами, є бенефіціаром фірми «Рентал Хаус». Її батько В’ячеслав Алфьоров є власником декількох бізнесів у Луцьку – готельного, хлібного та будівельного.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про водія маршрутки

У суботу, 6 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку три екіпажі поліції заблокували рух маршрутного автобуса. Патрульні зупинили транспортний засіб для перевірки на дотримання карантинних вимог. Однак водій вступив у конфлікт з поліцейськими.

Пізніше стало відомо, що у водія підозра на перелом ліктьової кістки. Його госпіталізували.

Лучани, які стали свідками жорсткого затримання водія маршрутного автобуса, були шоковані діями поліції. Відео інциденту очевидці оприлюднили у соціальних мережах. 

Водій, якого силою витягнули із маршрутки і посадили у службове авто, кричав, що у нього болить рука.

«Рука болить! Руку зламали! Кати!», – на відео чути, як кричить водій маршрутного автобуса.

Очевидці події підтримували водія маршрутки, називаючи поліцейських «катюгами».

Про гру в «кальмара»

Учні луцької школи №11 масово грали у гру з популярного серіалу «Гра в кальмара».

За правилами, один гравець обернений спиною до решти. Поки він не дивиться, інші рухаються і наближаються до нього. Однак, той, хто буде рухатися, коли гравець обернеться, вибуває із гри. У телесеріалі таких людей вбивали. А перемагали ті, хто встиг дістатися до певної позначки за визначений час.

Пізніше в редакцію ІА «Конкурент» зателефонував начальник управління освіти Луцької територіальної громади Віталій Бондар і запевнив, що грали учні не в кальмара. 

«Там трохи неправдиво написано. Це учні і вчителі на перерві грали гру. Але вона називається «Лисичка», – запевнив він.

Інші цікаві та важливі новини тижня:

Надрукувати
мітки:
коментарів