Поділитись:

Mozilla додала нові функції до свого браузера (фото)

П'ятниця, 05 листопада 2021, 07:30
Mozilla додала нові функції до свого браузера (фото)

Mozilla додала до браузера Firefox нові функції, зокрема можливість ізоляції шкідливих сайтів.

Про це пише Укрінформ з посиланням на Notebookchek.net.

Зазначається, що нова версія Firefox 94 доступна для всіх основних ОС для настільних комп'ютерів та Android. Користувачі iOS отримали Firefox 39.

Найпомітнішими нововведеннями у браузері є підтримка шести кольорових схем. Ще одним нововведенням стала функція ізоляції сайтів, що допомагає користувачам захиститися від шкідливих сайтів, які намагаються перехопити конфіденційну інформацію з інших відкритих вкладок.

Також у Firefox 94 буде підтримуватися автоматичне оновлення браузера у фоновому режимі на Windows. А на пристроях компанії Apple з’явиться режим низького енергоспоживання при відтворенні повноекранного відео на таких сайтах, як YouTube і Twitch.

Користувачі Linux отримають покращену продуктивність WebGL та знижене енергоспоживання. А користувачі браузера для Android отримають нову домашню сторінку, яка включає останні вкладки, закладки, пошукові запити та рекомендовані статті.

Зазначається, що нова версія браузера також отримає підтримку нової функції, яка називається «неактивними вкладками». Ті вкладки, які користувач не переглядав протягом двох тижнів, автоматично переміщуються до спеціального розділу на панелі вкладок.

Mozilla додала нові функції до свого браузера (фото)Mozilla додала нові функції до свого браузера (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів