"Не треба втягувати політику", – Гузь про об'єднання волинських громад

Четвер, 13 жовтня 2016, 16:00

Народний депутат України Ігор Гузь повідомив, із якою метою відвідав засідання сесії Волинської обласної ради та розповів про об'єднання територіальних громад на Волині.

Про це він розповів у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент".

"Я із задоволенням відвідував би Волинську обласну раду для комунікації з депутатами, зокрема з мого округу. Але більшість засідань проводиться паралельно із сесіями Верховної Ради, тому фактично нема у мене можливості, як з'явилася – то я прийшов. Також мене цікавило питання перспективного плану, так як там розглядалася Павлівська і Вишнівська громади, це мій округ, я його лобіюю і підтримую. Я за діалог і при можливості буду надалі бувати в обласній раді", – каже нардеп.

Разом із цим, політик прокоментував суперечку між посадовцями адміністрації та головою облради Ігорем Палицею.

"Там усі праві. Треба, щоб люди розібралися, потрібно провести тренінг, більшість не в курсі, що і до чого, які повноваження в обласної ради, адміністрації, що громади можуть напряму і так далі. Я маю позицію: треба не заважати громадам об'єднуватися, треба сприяти і не ставити перешкод, і тому воно добровільне, якщо хочуть – то хай об'єднуються. Не треба втягувати політику, з тією ж Павлівкою затягнули, бо були політичні розклади", – резюмував Гузь.

Читайте також: "АЛКОГОЛЬ, НЕПОВАГА ТА ВОРОЖНЕЧА ПІД ЧАС СЕСІЇ ВОЛИНЬРАДИ (ФОТО)"