Поділитись:

Повідомили, як почувається дворічна лучанка, яку мама порізала ножем (відео)

Четвер, 04 листопада 2021, 11:48
Повідомили, як почувається дворічна лучанка, яку мама порізала ножем (відео)

Фото ілюстративне

Дворічна дівчинка, яку кілька днів тому у Луцьку мама порізала ножем, досі перебуває у реанімації.

Про це журналістам ІА «Конкурент» розповів медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

«Дитина в реанімації, стан важкий. Триває лікування. Дитина при свідомості. Допомоги ніякої не треба – все в дитини є, все для лікування ми маємо. Ми працюємо зі станцією переливання. Кров була перелита, плазма перелита, все контролюється, дитина забезпечена всім», – каже Ігор Дородних.

Нагадаємо: у ніч проти 2 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді в Луцьку жінка нанесла тілесні ушкодження гострим предметом собі й своїй дворічній дочці. Зі слів сусідів, чоловік постраждалої з другою донькою спав в іншій кімнаті, але раптом вночі почув стогін. Коли ввійшов у кімнату, то побачив закривавлених дружину та доньку, тож викликав поліцію.

Старша донька, припускають сусіди, нині перебуває в родичів. Бо ж бабусі дітей зараз в місті немає. Батько – поруч з постраждалою дитиною. Дівчинка – у реанімаційному відділені Волинської обласної дитячої лікарні. Саму ж маму дитини характеризують як прекрасну молодичку, яка дбала за своїх дітей. У службі в справах дітей кажуть, що ця родина на обліку у них не перебувала. Але після того, що сталося, вже потрапила в їхнє поле зору.

Стало відомо також, що жінка залишила передсмертну записку, де  зізнається, що скоїла це все сама і не знає, що з нею коїться. Жінка також попросила прощення й додала, що любить усіх. Окрім того, повідомляється, що чоловік помічав, що жінка упродовж тривалого часу була в пригніченому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів