Поділитись:

Три причини придбати комерційний автомобіль з автосалону*

Середа, 03 листопада 2021, 17:10
Три причини придбати комерційний автомобіль з автосалону*

Коли йдеться про купівлю автівки, люди поділяються на два табори. Одні впевнені, що вигідніше придбати машину з пробігом. Інші вважають, що треба брати тільки нову, щоб самим відповідати за поточний стан свого транспортного засобу.

Розв’язати дилему нам допомогли фахівці у цій темі, представники автодилера Fiat Professional. Вони детально розповіли про всі переваги нової техніки. Наведемо три основні аргументи за придбання в автосалоні.

Офіційна гарантія виробника

Три причини придбати комерційний автомобіль з автосалону*

Це, мабуть, найвагоміший аргумент для будь-якого власника. Так, якщо купити грузовий фургон Fiat, завод-виробник дає гарантію на 100 тисяч км пробігу або на 36 місяців експлуатації. Спрацьовує той варіант, якого ви досягли першим.

Які ж плюси гарантії:

  • безплатне (!) усунення будь-яких технічних несправностей в основних вузлах й агрегатах автомобіля;

  • заміна деталей, щодо яких у процесі експлуатації виявили виробничий брак.

Але тут важливо розуміти: це не обслуговування автомобіля на шару. Витратні матеріали власник має міняти власним коштом, а ще вчасно проходити планове ТО. Інакше відповідальність за нелад, що виник, хазяїн машини бере на себе. Та все одно гарантія є великим бонусом, який на вторинному ринку отримати неможливо.

Вигідний кредит на нове авто

Три причини придбати комерційний автомобіль з автосалону*

Другий плюс – можливість брати комерційні автомобілі в кредит на вигідних умовах. Представники Fiat розповіли, що зараз їхні машини лінійки Professional оформлюють на виплат під пільгові відсотки – лише 0,01 %. Такі ставки діють, зокрема, у кредитного партнера, в “Укргазбанку”.

Звісно, відсоткова ставка залежить від терміну кредитування й розміру початкового внеску. Наприклад:

  • якщо перший внесок становить 20 %, то ставка 0,01 % буде тільки у перший рік кредитування. За максимального терміну у 7 років вона зростає до 5,99 %;

  • у разі внесення 70 % ставка 0,01 % закріплюється на весь термін, аж до максимуму – 7 років.

З Fiat співпрацюють й інші великі вітчизняні банки: KredoBank, OTP Bank, Credit Agricole, Ощадбанк, “Глобус”. На офіційному сайті https://www.fiatprofessional.ua/ в розділі кредитування міститься вся корисна й актуальна інформація щодо ставок й умов усіх партнерів.

На вторинному ринку для купівлі машини на таких умовах отримати гроші в банку нереально. Для цього доведеться брати звичайний споживчий кредит, ставки й умови якого значно вищі. Тож на старті бізнесу залучення вигідного кредитування сприятиме розвитку компанії.

Повний контроль якості ТО

Третій плюс машини з автосалону – повна інформація про її історію. На відміну від легкових автівок, яких на вторинці в доброму стані багато, знайти гідний комерційний транспорт складно. 

Зазвичай його продають вже тоді, коли починаються серйозні проблеми, що потребують великих вкладень. Або коли за кілька років постійного завантаження вони долають 300, ба навіть 500 тисяч км.

Якщо ж дефектів при перевірці немає, посилений знос дасть про себе знати дуже скоро. 

Хочете розвиватися без гаяння часу й зусиль на ремонт машини – купуйте авто із салону.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024