Поділитись:

Заснув за кермом: волинянин спричинив масштабну ДТП у Рівному (фото, відео)

Вівторок, 02 листопада 2021, 17:24
Заснув за кермом: волинянин спричинив масштабну ДТП у Рівному (фото, відео)

Повідомлення про автопригоду на вулиці Київській у Рівному на спецлінію 102 надійшло учора, 1 листопада, о 14:40. 

Поліціянти на місці події встановили, що водій «Volkswagen Passat», 25-річний житель Ковеля, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення спочатку із «ЗАЗ-1102», а потім — із «Honda Civic». Від удару «ЗАЗ» врізався у відбійник, а «Volkswagen» зупинив світлофорний стовп, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини, –

Про це повідомляє Район.Ковель.

На щастя, учасники ДТП отримали незначні тілесні ушкодження. В салоні автомобіля «Honda» перебувало подружжя киян із трьома дітьми. Після огляду медиками та надання допомоги їх, кермувальника «ЗАЗ» та пасажира «Volkswagen» відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

За результатами огляду на стан сп’яніння водій «Volkswagen» був тверезий, але у нього також відібрані біологічні зразки. Із його слів, він заснув за кермом. 

Заснув за кермом: волинянин спричинив масштабну ДТП у Рівному (фото, відео)Заснув за кермом: волинянин спричинив масштабну ДТП у Рівному (фото, відео)Заснув за кермом: волинянин спричинив масштабну ДТП у Рівному (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024