Поділитись:

Чотирьох волинян зловили на кордоні з підробленими ковід-документами

Вівторок, 02 листопада 2021, 14:17
Чотирьох волинян зловили на кордоні з підробленими ковід-документами

Чотирьох волинян і одного мешканця Тернопільської області притягнуть до кримінальної відповідальності за використання фальшивих сертифікатів про вакцинацію.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Підроблені міжнародні свідоцтва про вакцинацію/профілактику громадяни пред’являли  працівникам прикордонної  служби  під час перетину Державного кордону  в ПП «Ягодин», що у селі Старовойтове Ковельського району. Четверо з них – мешканці Волині, ще один –  житель  Тернопільщини.

За усіма фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Під час досудового слідства будуть з’ясовані усі обставини справи, а також походження підроблених сертифікатів.    

Вирішується питання про оголошення правопорушникам підозри  у скоєному.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Триває слідство.

Нагадаємо, 1 листопада повідомили, що на Волині шістьох громадян судитимуть за використання підроблених свідоцтв про вакцинацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024