Поділитись:

До Луцька з концертом завітає лірична Марія Чайковська

Середа, 12 жовтня 2016, 17:50
До Луцька з концертом завітає лірична Марія Чайковська

До Луцька з концертом завітає лірична Марія Чайковська

Вперше українська співачка Марія Чайковська подарує Луцьку вечір ліричної сповіді.

Концерт відбудеться 14 жовтня о 19:30 у Палаці культури міста.

Вартість квитків станосить від 60 до 200 гривень. Придбати їх можна в Палаці культури з 12:00 до 14:00 та з 16:00 до 19:00.

"Зірка інтернет-простіру, блискуча піаністка, автор пісень-хітів вірусно захопивших серця мільйонів слухачів по всьому світу Марія Чайковська вперше відвідає місто Луцьк з акустичним концертом. Співачка зіграє за роялем свою нову ексклюзивну сольну програму, у якій поєдналися найкращі пісні із трьох музичних альбомів, а також прем'єри, об'єднані особливим ліричним відчуттям, притаманним тільки їй", – повідомляють організатори.

Про Марію Чайковську публіка дізналася в 2011 році, коли вийшов її перший альбом "Из тишины". Слухачі одразу виділили її пісні з чисельного багатоголосся популярної музики. Марія Чайковська взяла щиру і чисту ліричну ноту, яка давно стала рідкістю.

У 2013 році в мережі з'явилася пісня "Эхо тысячи вокзалов", написана спільно з автором-виконавцем Гушей Катушкіним і мала величезний успіх, стала справжнім інтернет-хітом, потрапила на радіо та телеканали. Їх співтворчість закріпилася в дуетному акустичному альбомі "Красота13".

У 2014 році Марія стала більше виступати зі своєю групою. Нове звучання знайшло відображення на альбомі "Целуй меня", презентації якого з аншлагами пройшли минулої осені 2015 року у багатьох містах України та світу.

"Пісні Марії Чайковської - це уособлення музичної гармонії, чуттєвої естетики і неймовірного таланту. Сольна глибока, інтимна програма, яку підготувала Марія не залишить байдужим жодного слухача. На концерті ви почуєте проникливий голос, глибокі авторські вірші та неймовірні фортепіанні аранжування з класичними, джазовими та імпресіоністичними відтінками. Пориньте у довірчу розмову з артистом, у незабутню зустріч людей, які відчувають й не бояться про те говорити", – зазначають організатори заходу.

До Луцька з концертом завітає лірична Марія Чайковська

Надрукувати
мітки:
коментарів