Біля кордону з Польщею затримали тракториста-контрабандиста (фото)

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 17:11

Тракториста-контрабандиста, який під виглядом проведення сільськогосподарських робіт, пробирався до кордону з сигаретами, волинські прикордонники затримали біля кордону з Польщею.

Про це у п'ятницю,29 жовтня, повідомили на сайті Держприкордонслужби України.

Спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів припинили в ході реалізації оперативної інформації підрозділів правоохоронних органів Волинської області на ділянці відділення інспекторів прикордонної служби «Висоцьк» Волинського загону.

На відстані близько 300 метрів від державного кордону з Польщею охоронці кордону зупинили трактор Т-25 з причепом під керуванням громадянина України. Під час перевірки військовослужбовці помітили у причепі зроблене подвійне днище. Як з’ясувалося, то був тайник з сигаретами у кількості 6 тисяч пачок.

Окрім того, в сховку знаходився ще й надувний човен, який вже аж ніяк не вказує на наміри проведення польових робіт.

На місце викликали представників Любомльського ВП ГУНП у Волинській області, які вилучили трактор, гумовий човен та тютюнові вироби.

На водія склали  протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП, чоловіка відпустили за місцем проживання. Також на адресу Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 204 КК України.

Нагадаємо, 20 жовтня прикордонний наряд відділу «Рівне» затримав таджика, який крізь ліс пробирався до Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: