Поділитись:

Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)

Четвер, 28 жовтня 2021, 15:10
Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)

У Нововолинську на складі м'ясокомбінату відбулися гарнізоні тактико-спеціальні навчання рятувальників.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У середу, 27 жовтня, на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська поступило повідомлення про те, що сталася пожежа на складі ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат». Так розпочалися гарнізонні тактико-спеціальні навчання.

Метою проведення навчань було відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту зі спеціалізованими службами міста під час ліквідації надзвичайної ситуації та рятування людей.

Працівники добровільної пожежної дружини об’єкту евакуювали людей з приміщення, відключили електроенергію та зустріли пожежно-рятувальні підрозділи для направлення до місця пожежі та вказання під’їзду до джерел водопостачання.

Перше відділення у складі ланки газодимозахисної служби провело розвідку, виявило потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Далі вогнеборці вжили заходи для локалізації й подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено тому умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучалися  працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУДСНС України у Волинській області, екстреної медичної допомоги, працівники  відділення поліції № 1 (Нововолинська) Володимир-Волинського  районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області та працівники ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат».

Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)Зі складу м'ясокомбінату в Нововолинську евакуювали людей (фото)

Нагадаємо, 21 жовтня  у селищах  Маневичі, Іваничі, а також у місті Камені-Каширському відбулися навчання щодо реагування різних служб на надзвичайну ситуацію – вибух у котельні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів