Поділитись:

Смертельна ДТП у Харкові: суд обрав запобіжний захід 16-річному підлітку

Четвер, 28 жовтня 2021, 12:23
Смертельна ДТП у Харкові: суд обрав запобіжний захід 16-річному підлітку

Київський райсуд Харкова взяв під варту на два місяці без визначення застави 16-річного Миколу Харківського, підозрюваного у ДТП на проспекті Гагаріна, внаслідок якого загинув 58-річний чоловік.

Про це повідомляє Суспільне.

Відповідну ухвалу суд виніс сьогодні, 28 жовтня.

Вранці біля будівлі суду стояла посилена охорона.

Захист 16-річного водія вже заявив, що проситиме суд відпустити його під цілодобовий домашній арешт.

«Хочу попросити пробачення за те, що сталася дана ситуація. Не хотів, щоб таке сталося. Повністю шкодую, приношу свої вибачення потерпілим. Людині, який їхав на Chevrolet... Його родичам приношу вибачення. І повністю шкодую, що так вийшло», – сказав винуватець ДТП.

У коментарі журналістам адвокатка сказала, що Харківський не пам'ятає обставин ДТП та чи був він за кермом. Сам підозрюваний чітко про це не сказав, а на питання журналістів відповів, що «відмовили гальма».

На питання судді, чи підтримує підозрюваний думку захисника, хлопець відповів «підтримую».

Підозрюваного затримали згідно зі статтею 208 КПК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що страшна аварія сталася 26 жовтня. Внаслідок аварії 58-річний водій іншого транспортного засобу загинув на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів