Поділитись:

"Є сумнів щодо прозорості", – депутат Волиньради про нового керівника обласного медзакладу

Середа, 12 жовтня 2016, 13:35
«Є сумнів щодо прозорості», – депутат Волиньради про нового керівника обласного медзакладу

Депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук має сумніви щодо прозорості і неупередженості виборів на посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання, адже там, мовляв, є конфлікт інтересів.

Про це стало відомо на сесії Волиньради у середу, 12 жовтня.

Керівником закладу у результаті виборів став Сергій Ляшенко, який з'явився у сесійній залі. Спершу Святослав Кравчук запропонував зняти питання щодо призначення із порядку денного.

"Не хотів би, щоб виникали питання, які можуть поставити людину в незручну становище", – сказав депутат.

Голова Волиньради Ігор Палиця зауважив, що колектив за цього керівника голосував двічі, тому його таки варто вислухати на сесії.

Святослав Кравчук висунув підозру новому керівникові щодо його причетності до схем, пов'язаних з підприємством "Єврорентген", яке той нібито очолює.

Все це Сергій Ляшенко спростовує, мовляв, якщо є документи – подавайте на прокуратуру.

Депутат Олександр Зінчук зазначив, що Ляшенко переміг із 284 голосами. Його переслідувач здобув усього 103. Крім того він додав, що має чорну папку, в якій є багато бруду на двох інших претендентів на посаду керівника закладу.

У підсумку депутати на сесії підтримали призначення.

"Я вас вітаю, і співчуваю", – підсумував Ігор Палиця, зазначивши, що від нового керівника вимагатимуть професійного виконання обов'язків.

Надрукувати
мітки:
коментарів