Поділитись:

Telegram запускає офіційну рекламу

Четвер, 28 жовтня 2021, 03:40
Telegram запускає офіційну рекламу

Автор месенджера Telegram Павло Дуров анонсував запуск рекламної платформи – Telegram Ad Platform.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Незабаром у каналах Telegram вперше з'являться офіційні рекламні повідомлення. Більшість користувачів навряд чи помітять цю зміну», – написав він.

Дуров зазначив, що Telegram не демонструватиме рекламних повідомлень у списку чатів, особистих розмовах чи групах. Реклама буде стосуватися лише великих каналів від 1000 передплатників і більше.

Також для показу реклами не буде використано особистих даних.

«Конфіденційність користувачів для Telegram є першорядною. Вміст рекламних повідомлень залежатиме лише від тематики каналів, у яких вони виводяться, а не від особистих даних користувачів», – йдеться у повідомленні.

Також автор месенджера пообіцяв, що офіційні рекламні повідомлення в Telegram будуть ненав'язливими. У них дозволяються лише стислі тексти без зовнішніх посилань чи світлин. Рекламне оголошення може з'явитися лише після перегляду нових повідомлень у каналі.

Дуров наголосив, що у каналах Telegram зараз подекуди є реклама, яку публікують власники Telegram-каналів у вигляді звичайних повідомлень.

«Офіційні рекламні повідомлення, які впроваджує Telegram, будуть набагато зручнішими для користувачів. Дохід від таких рекламних оголошень дозволить Telegram і далі надавати користувачам безкоштовний та необмежений сервіс», – написав він.

Нагадаємо, соцмережу, яку хотів створити американський екс-президент Дональд Трамп, «TRUTH Social» було зламано вже за кілька годин після анонсу її запуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів