Поділитись:

Волинянин Юрій Громик став героєм проєкту «Моя Незалежність» (відео)

Середа, 27 жовтня 2021, 16:50

Юрій Громик, проректор з навчальної роботи та рекрутації Волинського національного університету імені Лесі Українки став одним з 26 героїв проєкту «Моя незалежність», який розповідає про всі області України.

Відео про Волинь з його участю опублікували 26 жовтня на ютюб-каналі Держмистецтв. 

«До 30-річчя відновлення Незалежності України ще влітку став був учасником всеукраїнського проєкту "Моя Незалежність"... Розповідав про Волинь, Луцьк (і зовсім трішки - про себе)... "Моя Незалежність - це готовність працювати ЗАРАЗ, щоб ми мали ПОТІМ, але пам'ятали про КОЛИСЬ"», – пише Юрій Громик на своїй фейсбук-сторінці.

Серед інших учасників проєкту музиканти, письменники, митці, актори, науковці, підприємці: Ната Жижченко (ONUKA), Сергій Жадан, Ірма Вітовська, Олександр Педан, Наталія Сумська, Михайло Жилін, Федір Шандор, Олена Покатилова та інші.

«Є речі, які одразу є моїми – моє ім’я, мої батьки, мої мрії. Є речі, які народжуються нашими – наша дружба, наша сім’я, наше кохання. А є речі, які можна назвати по-справжньому нашими, тільки коли відчуваєш їх своїми. "Моя Незалежність" – 26 історій про 26 талановитих українців. Історії героїв, які живуть в кожній області України, в столиці та в Криму. Для кожного з них – незалежність своя, і саме тому вона спільна для всіх нас», – йдеться в описі проєкту.

Зазначається, що відеопроєкт підготували до 30-річчя Незалежності України Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів