Поділитись:

Чемпіон з автоперегонів з Луцька розповів, чи порушує ПДР у місті

Неділя, 31 жовтня 2021, 14:00
Чемпіон з автоперегонів з Луцька розповів, чи порушує ПДР у місті

Чемпіон України з автоперегонів 2011 року лучанин Ярослав Крищук розповів, з якою швидкістю зазвичай їздить Луцьком і чи дозволяє собі екстремальне керування у населеному пункті.

Про це спортсмен розповів в інтерв'ю ІА «Конкурент».

Ярослав Крищук зізнався, що не завжди слідкує за тим, з якою швидкістю їздить містом і припустив, що іноді вона могла бути дещо вище допустимої. Однак, гонщик зазначив, що не використовує агресивний стиль управління автомобілем у місті.

«Чи я агресивно їжджу? Я б так не сказав. Як на мене, я нормально їду. Адже головне – їхати зі швидкістю, на якій ти впевнено себе почуваєш. Тому я обираю швидкість по місту 60 кілометрів за годину», – розповів Ярослав Крищук.

Чемпіон з автоперегонів закликав водіїв обирати безпечну швидкість руху у місті.

«Небезпечних маневрів у місті робити не треба, адже, окрім того, що ти можеш постраждати, можуть постраждати й інші учасники дорожнього руху. В першу чергу треба переживати за інших учасників дорожнього руху», – підсумував гонщик.

Спортсмен наголосив на тому, що занадто повільна їзда також може становити небезпеку у місті, тому важливо зливатися з потоком транспорту. Також майстер спорту Ярослав Крищук додав, що, не дивлячись на свій досвід водіння автомобілем, йому доводилось потрапляти у ДТП у місті. 

«Яким би ти майстром спорту не був – на дорозі завжди можна  помилитися. До слова, я потрапив у ДТП, рухаючись на дуже низькій швидкості. На мить відвернутися і в’їхав в автомобіль», – розповів чемпіон з автоперегонів. 

Детальніше про участь у перегонах, перемогу у чемпіонаті України, тести у Франції та екстремальне водіння – читайте в інтерв'ю з автогонщиком Ярославом Крищуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів