Поділитись:

Як вибрати квартиру для оренди: важливі моменти*

Середа, 27 жовтня 2021, 13:14
Як вибрати квартиру для оренди: важливі моменти*

Орендувати житло можна як в елітних новобудовах, так і у звичайних будинках вторинного ринку. Розглядаючи пропозиції, важливо пам'ятати, що якщо короткострокова оренда дозволяє закрити очі на деякі незручні моменти, то квартира на тривалий термін повинна бути максимально комфортною. Якщо вас цікавить саме така оренда квартир Луцьк може запропонувати вам безліч вигідних пропозицій, особливо якщо ви зайдете на OLX. Ми своєю чергою розповімо вам про правила вибору квартири.

На що слід звернути увагу?

При оренді квартири слід врахувати такі нюанси:

  • Час для пошуку. У таких питаннях слід уникати поспішності в рішеннях. Не слід зупинятися на першому варіанті, навіть якщо ви поспішаєте і вам потрібно якнайшвидше зняти квартиру. Іноді слід трохи почекати. Найчастіше ціни на оренду житла зменшуються у першому місяці літа, адже в цей час спостерігається спад ділової активності, і люди вирушають у відпустки.

  • Місце розташування житла. Від нього напряму залежить його вартість. Традиційно ті квартири, які розташовані у центрі міста, коштують дорожче, ніж в інших районах. Тому якщо у вас обмежений бюджет, переглядайте оголошення у більш віддалених від центру районів. При цьому звертайте увагу на інфраструктуру і наявність необхідних споруд (магазини, аптеки тощо).

  • Огляд будинку. Слід починати огляд з самої будівлі та прибудинкової території. Розгляньте стан фасаду і під’їзду, а також зверніть увагу на інші нюанси — наявність парковки, дитячого майданчика і т. д.

  • Огляд квартири. Оглядати квартиру необхідно тільки у денний час і при хорошому освітленні. Перевіряйте стан сантехніки, розеток, вікон, дверей, також упевніться, що побутова техніка і меблі перебувають у справному стані.

  • Інфраструктура і транспортна доступність. При оренді квартири слід звертати увагу на об'єкти, які знаходяться поруч, а також враховувати можливість заторів на дорогах.

Обов'язково враховуйте всі нюанси, щоб не помилитися в виборі квартири.

Надрукувати
мітки:
коментарів