Поділитись:

Кличко створює платформу для діалогу: що на Волині

Вівторок, 26 жовтня 2021, 16:41

Першу й унікальну для України платформу для спілкування і взаємодії з громадянами, які прагнуть впливати на політику – «Українська команда «УДАР» – запускає політична сила Віталія Кличка.

Про це 21 жовтня на зустрічі лідера партії з головами обласних організацій повідомив керівник центрального виконкому «УДАРу» Артур Палатний, інформує Newsmakers.

«Ця платформа є дійсно унікальним проєктом, що дозволить партії напряму спілкуватися з мільйонами українців, – заявив за підсумками зустрічі в Києві голова Волинської обласної організації "УДАР" Юрій Гупало. – Наша команда чудово розуміє, що люди втомилися від байдужості і глухоти посадовців. Влада просуває такі закони і рішення, визначає такі вектори руху країни, що повністю нівелюють прагнення самих українців.

Це парадокс, але обираючи кожну нову владу, народ прагне змін і вірить, що їх почують. Натомість завжди отримує розчарування, бо декларації й обіцянки повністю протирічать реальним діям.

Тому "Українська команда "УДАР" і створена, щоб мешканці і Волині, і всієї держави могли реально впливати на політичні процеси в своєму місті, в регіоні, в Україні», – підсумував лідер Волинського «УДАРу».

Дійсно, представленою платформою зможуть користуватися мільйони небайдужих українців, які прагнуть долучитися до втілення змін в країні. На цьому також наголосив голова виконкому партії Артур Палатний.

«"УДАР Віталія Кличка" розвивається. Ми запускаємо унікальну платформу прямого діалогу з громадянами. Завдяки цьому програма партії відображатиме позицію українців з ключових питань. І ми тут говоримо не про популізм, а про реальний план дій, коли люди будуть готові долучитися до втілення змін, які підтримали», – наголосив Артур Палатний.

Під час наради лідер партії Віталій Кличко подякував усім партійцям за роботу і наголосив на спільних цінностях:

«Якщо будемо разом, якщо ми не поступимося своїми цінностями, ми зможемо подолати будь-які перешкоди. Сьогодні наше завдання – продовжити рух, який ми почали. Зробити Україну сильною, заможною і демократичною державою, рівнозначним партнером у європейській спільноті», – сказав Кличко.

* Матеріал опублікований на правах політичної реклами

Надрукувати
мітки:
коментарів