Поділитись:

Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)

Неділя, 24 жовтня 2021, 14:32
Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)

Волинські лісівники значно наростили обсяги будівництва лісових доріг. 

Про це стало відомо під час презентації частини новозбудованих доріг у Маневицькому лісовому господарстві у п'ятницю, 22 жовтня. Оглянути виконані роботи прийшли керівники області. 

За словами очільника волинських лісівників Олександра Кватирка, за зароблені держлісгоспами гроші планують ввести в експлуатацію 57 кілометрів дорожнього полотна. Крім того, щороку лісівники утримують у належному стані 700 кілометрів раніше збудованих лісових доріг. 

«Коли говоримо про лісові дороги, саме час наголосити: лісівники нічого не будують тільки для себе. Усе, в що вкладають держлісгоспи, покращує економіку, соціальну інфраструктуру та навіть настрій у громадах Волині. Наші дороги з'єднали між собою десятки населених пунктів. Географію будівництва кожної лісової дороги ми обговорюємо під час зустрічей у громадах, враховуючи всі фактори», – наголосив головний лісівник Волині. 

Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео)Показали, як на Волині будують лісові дороги (фото, відео) 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів