Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 21 жовтня

Четвер, 21 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 21 жовтня.

Про пожежу в зоопарку

Сьогодні зранку в Луцькому зоопарку сталася пожежа. Згорів будиночок, де мешкали мавпи. У вогні загинули три мавпи породи чорночубий мангобей: дві дорослі особини та одне маля.

Як повідомив начальник пресслужби ГУ ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров, ймовірною причиною займання стало коротке замикання електричного обігрівача.

Зауважимо, у зв’язку з пожежею, внаслідок якої загинули тварини, Луцький зоопарк не працюватиме два дні – 21 і 22 жовтня. Відповідне оголошення розмістили на касі при вході до звіринця.

Про дим у маршрутці

У Луцьку горіла маршрутка № 28 (вул. Дружби народів – вул. Карбишева).

Через загоряння всіх пасажирів евакуювали з транспортного засобу.

Наразі причини інциденту невідомі. Про постраждалих інформації також немає.

Про потоп на дорозі

Сьогодні у Луцьку на вулиці Кравчука трапився потужний порив труби, в результаті якого на поверхню вулиці вилилась велика кількість води. Про це інформаційному агентству «Конкурент» повідомили читачі.

Витік води стався неподалік торгового центру «Слон».

«Очевидно прогнила труба. Це прихований порив трубопроводу. На місце невдовзі має виїхати аварійна бригада», – повідомили у диспетчерській «Луцькводоканалу».

Також у диспетчерській розповіли, що планові роботи в рамках підготовки до опалювального сезону мали відбуватись у понеділок, 25 жовтня, проте, через сьогоднішній порив роботи там почнуться раніше.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів