Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 жовтня

Середа, 20 жовтня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 20 жовтня.

Про автотрощу неподалік Луцька

Недалеко від Луцька, на дорозі в селі Усичі не поділили дороги два автомобілі.

Дорожньо-транспортна пригода сталась учора, 19 жовтня.

За інформацією поліцейських, автомобілі, які стали учасниками автотрощі – КІА та BMW.

За кермом автомобіля КІА перебував 35-річний лучанин. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із легковиком BMW, під керуванням 39-річного жителя селища Торчин.

У результаті зіткнення водій BMW отримав тілесні ушкодження, однак від госпіталізації відмовився.

Про конфісковане Audi

На пункті пропуску «Ягодин» в українця виявили липові документи про купівлю автомобіля «Ауді» 2017 року.

Волинські митники у мешканця Дніпропетровської області знайшли липовий договір купівлі-продажу авто, за допомогою якого він намагався здешевити вартість автомобіля на митних платежах.

Спритник надав фальшиві документи, які й подав митникам до оформлення. Згідно з ним, автомобіль AUDI A6 Allroad Quattro 2017 року випуску він нібито купив у Північній Рейн-Вестфаліі за 21,5 тисячі євро.

Проте в бардачку автівки серед документів знайшовся справжній договір купівлі-продажу. З'ясувалося, що авто справді пригнане до «Ягодина» з Німеччини, але з іншого міста, від іншого продавця і за вищою ціною – 26,2 тисячі євро.

Через подання неправдивих відомостей про товар автомобіль вилучили, а самого водія судитимуть за ст. 483 Митного Кодексу України. Санкція статті передбачає конфіскацію автівки та штраф у повному обсязі її вартості. За тодішнім курсом НБУ, сума штрафу становитиме 797 174 грн. 

Про аварію в Ковелі

У Ковелі на вулиці Луцькій не поділили дорогу автомобілі «інфініті» та «рено». ДТП у Ковелі сталася вчора, 19 жовтня, близько 18:00 год.

Поліцейські встановили, що водій Infiniti JX 35 при повороті ліворуч не надав переваги в русі автомобілю Renault Megane, який рухався у зустрічному напрямку своєю смугою руху.

Учасників ДТП оглянули медики, однак керманичі повідомили, що медичної допомоги не потребують і відмовилися від шпиталізації. Автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

На винуватця автопригоди патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів