Поділитись:

«Смотрящим» на Волині не місце: облрада обурена «будівельними лобістами»

Середа, 20 жовтня 2021, 12:35
«Смотрящим» на Волині не місце: облрада обурена «будівельними лобістами»

фото ілюстративне

На Волині процвітають схеми лобіювання певних структур для забезпечення перемоги у конкурсах щодо будівництва доріг.

Про це під час позачергової сесії Волинської обласної ради 20 жовтня заявив депутат Володимир Бондар.

Зокрема, за його словами, багато підприємців скаржаться на тиск. Відтак, депутат запропонував скерувати звернення до Генерального прокурора України Ірини Венедиктової, голови Служби безпеки України Івана Баканова та голови Національної поліції України Ігоря Клименка з вимогою перевірити діяльність управління Держгеокадастру у Волинській області, управління автомобільних доріг та департаменту інфраструктури Волинської ОДА. Саме ці структури мали б забезпечувати державний контроль і нагляд. Однак, за словами депутата, саме ці структури сприяють лобіюванню інтересів тих чи інших суб'єктів господарювання.

Пропозицію Володимира Бондаря підтримав голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, який зазначив, що на Волині є законно обрана влада – Волинська обласна рада. Відтак на Волині немає місця «смотрящим», а вся діяльність повинна здійснюватися відповідно до закону.

Також Григорій Недопад закликав підприємців, які стикаються з незаконним втручанням у підприємницьку діяльність, не мовчати про ці факти та не піддаватися тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів